Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben met betrekking op onze website of artikelen, stuur dan een e-mail naar info@msmits.nl

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Houthandel doe’t zelf M.Smits. Op alle overeenkomsten gesloten met Houthandel doe’t zelf M.Smits is Nederlands Recht van toepassing.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een e-mailbevestiging met daarin een overzicht van bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.

De betaling dient vooraf plaats te vinden.

De betalingsmogelijkheden zijn:

  • IDEAL
  • Contante betaling bij afhalen of bij levering

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling meestal binnen 5 werkdagen geleverd. Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail worden meegedeeld.

Bezorgkosten
Binnen Nederland:

De artikelen worden niet altijd geleverd met eigen vervoer, hierdoor zijn de verzendkosten afhankelijk van gewicht en afstand.
Voor de klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd.

Bestellingen afhalen
Indien u een bestelling plaatst die u zelf wenst af te halen bij Houthandel Smits, ontvangt u een mail als u bestelling klaar staat, wij vragen wel om eerst contact
(telefonisch of via de mail) met ons op te nemen om een dag en tijd af te spreken.

Afwijkingen
De kleuren van de artikelen kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s, hieraan kunnen geen rechten worden gedaan.

Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen ervan te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren doet u via info@msmits.nl,
als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Retourrecht

Als het bestelde niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour zenden. U dient het artikel als retour aan te melden via info@msmits.nl

Houthandel Smits zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Alle retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Houthandel Smits kan 10% kosten in rekening brengen voor retourproducten, dit i.v.m. handelingskosten. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen worden terug betaald.

Aansprakelijkheid

Houthandel doe’t zelf M.Smits is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk-en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. Houthandel doe’t zelf M.Smits is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die je voor het betreffende artikel hebt betaald.

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om de geplaatste bestelling te verwerken.

Wijzigingsrecht

Houthandel Smits behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen